Sunnuntaikirppis

Sunnuntaikirppis jää kesätauolle!

Järjestämmsunnuntaisin klo 11-14 (Kesätauolla 26.5.2024 alkaen) Kauppakeskus Länsi 1:sen parkkihallissa (vanha Kodin 1) kovasti toivotun sunnuntaikirppis tapahtuman, johon voit tulla itse myymään omia vaatteita ja tavaroita.

Mahdollinen huono keli ei peru tapahtumaa, koska olemme sisätiloissa.

Myyjille:
Myyntipaikkana toimii yksi parkkiruutu, jonka hinta on 15€. Varausmaksun jälkeen varaus on sitova, eikä varausmaksua palauteta peruutustapauksissa. Mikäli et pysty itse osallistumaan sairastumisen tms. muun syyn takia, voit luovuttaa paikkasi omalle tuttavallesi. Maksetun varauksen voi kuitenkin siirtää, mikäli ilmoittaa asiasta 7 päivää ennen varauksen alkamista. Varauksen siirron yhteydessä paikka mahdollisesti vaihtuu.

Huom! Paikkoja on runsaasti, mutta rajoitetusti ja ne vuokrataan nopeimmille. Paikalle ei voi tulla myymään, jos ei ole paikkaa  etukäteen vuokrannut.

Myyntialue on rajattu ja paikka on mahdollista valita varauksen tekovaiheessa.

Tuothan oman pöydän, pressun, alustan tms.

Muistutamme, että koska kyseessä on aktiivinen parkkihalli voi ruuduissa olla likaa, kiviä, kosteita kohtia tms, joihin syytä varautua

Meiltä on mahdollisuus vuokrata vaaterekki hintaan 5€ (tuothan omat henkarit!) ja pöytä+2 penkkiä hintaan 15€

Ilmoitathan varauksen yhteydessä, jos haluat välineitä vuokrata! Välineitä on tarjolla rajoitetusti!

Suosittelemme tekemään tuotteisiin omia hintalappuja helpottamaan kaupankäyntiä. Tyyli on vapaa ja meiltä on mahdollista myös ostaa hintalappuarkkeja 0,50€/33 hintalappua, jotka toimivat myös hyllykirppiksellämme, jos varaat tulevaisuudessa sieltä paikan.

Oma paikka tulee olla tyhjennetty ja siistitty sunnuntaina klo 14.30 mennessä.

Varaukset ja lisätietoja myymälässä tai:
Kirpparikalleen rekisteröitymällä/kirjautumalla https://www.lansiykkosenkirppis.fi/myyntipaikan-varaus/
Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lansiykkosenkirppis.fi
Puhelimitse: 040 489 0240

Varatessasi sähköpostilla, laitathan viestiin myös oman puhelinnumerosi.

Kauppakeskuksesta löytyy siistit WC-tilat ja mahdollisuus ostaa kahvia, virvokkeita ja syötävää.

Ostajille:
Varaathan käteistä mukaan ja hoidat maksun suoraan myyjälle.

Kirpputorimme on täysin normaalisti avoinna klo 11-16, jossa maksuvälineinä käyvät käteinen ja kortti.

Ota sivumme seurantaan: https://www.facebook.com/lansiykkosenkirppis/

 

Tietoa paikan vuokranneille:

Tavaroiden tuominen ja pois kerääminen:

Sivujemme alalaidasta löydät hyvät ohjeet kauppakeskukseen saapumiseen.
https://www.lansiykkosenkirppis.fi/usein-kysytyt-kysymykset/

Tavaroita voi tuoda klo 10.00 alkaen. Jos tulet aikaisemmin jo jonottamaan, jätäthän parkkihalliin ajettavan rampin alueen kuitenkin kokonaan vapaaksi. Nosto-oven sensorit eivät lähde toimimaan, jos rampilla on autoja tai ihmisiä. Parkkipaikkoja ei välttämättä riitä sisätiloissa jokaiselle, mutta lisää parkkitilaa löytyy ulkoa. Myymälästämme löytyy ostoskärryjä, joita voi lainata tavaran kuljetuksen ajaksi. Ostoskärryt tulee palauttaa myymäläämme ennen klo 11.00.

Myyntialue on rajattu (paikat ovat  A,B, C, D ja E alueella). Turvallisuussyistä rajatulla myyntialueella EI saa ajaa auton kanssa.

Oman myyntipaikan numeron ja sijainnin pääset tarkistamaan Kirpparikallen kautta https://www.lansiykkosenkirppis.fi/myyntipaikan-varaus/

Tapahtuman sujuvuuden vuoksi, käythän tarkistamassa etukäteen oman myyntipaikkasi numeron.

Jos olet uusi asiakas, olemme luoneet teille tunnukset varauksen teon yhteydessä ja ne löytyvät sähköpostista, tarkista myös roskaposti. Jokaiselta vuokratulta myyntipaikalta löytyy myös laminoitu numerolappu, jonka toivomme myyjien keräävän alussa talteen maasta, henkilökuntamme käy keräämässä laput takaisin tapahtuman aikana. Henkilökunta on toki paikalla myös auttamassa. Kylteistä huolimatta, sunnuntaina tapahtuman aikana ei ole tarvetta murehtia parkkikiekon käytöstä.

Sunnuntaikirppis-tapahtuma päättyy klo 14 ja oma paikka tulee olla kokonaan tyhjennetty ja siivottu sunnuntaina klo 14.30 mennessä. HUOM! Myymättä jääneitä tavaroita ei saa jättää parkkihalliin tai heittää parkkihallissa oleviin roskiksiin!

Käytössänne oleva myyntipaikka koostuu yhdestä parkkiruudusta ja kaiken myytävän tulee mahtua omalle alueelleen.

Suosittelemme tuomaan oman pöydän, tuolin, pressun, alustan, rekin tms. Meiltä on myös mahdollista vuokrata vaaterekki  hintaan 5€, sekä 2 pitkää penkkiä + pöytä hintaan 15€. Vaaterekkejä ja pöytiä on rajoitetusti, jos haluat tarvikkeita vuokrata, ole meihin ajoissa yhteydessä!

Vuokratut rekit ja pöydät voi hakea myymälästämme. Kun tapahtuma loppuu tulee vuokratut välineet palauttaa myymäläämme.

Tapahtuma alkaa klo 11, jolloin ostajien on sallittua tulla alueelle. Pyrimme parhaimpamme mukaan tarjoamaan myyjille rauhan rakentaa omaa myyntipaikkaa ilman häiriöitä.

Hintalaput:

Tuotteissa ei tarvitse olla hintalappuja, mutta myynnin edistämiseksi suosittelemme niitä kuitenkin tekemään. Tyyli on vapaa ja meiltä on myös mahdollista ostaa hintalappuja. 0,50€/33 hintalappua.

Varaathan tarpeeksi käteistä, emme suorita rahanvaihtoa myymälässä.
Lähin pankkiautomaatti löytyy viereisestä Prismasta ja Tokmannista.

Tapahtuma-alueella useampi käsidesipiste käytettävissä.

Asiakkaiden on mahdollista ostaa myymälästämme muovipusseja.

Tapahtuman aikaan, kirpputorimme palvelee aivan normaalisti klo 11-16.

Wc:t löytyvät yläkerrasta liukuportaiden viereltä.

Kirppikseltämme on mahdollisuus ostaa kahvia.

Henkilökuntamme kuvaa tapahtumasta materiaalia sosiaaliseen mediaan, tarkoituksena edistää myyntiä. Toivoisimme, että mahdollisimman moni ottaisi Instagramiin tai Facebookin puolelle kuvia myyntiin tulevista tuotteista etukäteen, jotta voimme jakaa näitä asiakkaillemme ja saada paikalle enemmän ostajia! Muista tehdä profiilistasi julkinen ja tägää @lansiykkosenkirppis

Ja muista tietysti myös kertoa omille tutuille tapahtumasta! 🙂